Tratament preventiv industrial casute pt export

 Bochemit QB Profi este un produs concentrat solubil în apă pentru protecţia lemnului de construcții. Preparatul este destinat pentru protecţia pe termen lung a lemnului din interiorul şi exteriorul construcţiilor împotriva mucegaiului, ciupercilor şi insectelor dăunatoare lemnului. Pentru lemnul de exterior se recomandă aplicarea produsului de tratare prin imersie îndelungată sau, după tratare se aplică un produs de finisare. Bochemit QB Profi este un produs foarte folosit in industria de prelucrare a lemnului fiind des utilizat de numeroase firme producatoare de casute si cabane din lemn atat pentru export cat si pentru uz intern.
 Bochemit QB Profi este destinat protecţiei de suprafaţă, impregnării în semi-profunzime şi profunzime a lemnului, a structurilor de acoperiş și a altor elemente din lemn folosite în lucrările de construcție și reconstrucție atât în ​​interior cât şi exterior. Acesta conferă lemnului o protecţie pe termen lung împotriva ciupercilor (inclusiv Serpula Lacrymans), mucegaiului şi insectelor dăunătoare lemnului. După uscarea suprafețelor tratate se pot aplica produse de finisare.
 
 
Produsul Bochemit QB Profi precum si alte produse utilizate in vederea protejarii lemnului este disponibil pe www.deposib.ro

DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0374 461 460
Mail: contact@deposib.ro
Web: https://www.deposib.ro
Web: https://www.bochemit.ro

 

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Soluționarea Alternativă a Litigiilor