Studii de caz

 

Tratament acoperis biserica de secol XIII

Interventie de urgenta la una dintre cele mai vechi biserici din România. Lăcaşul de cult, cu hramul "Adormirea Maicii Domnului", a fost ridicat cu mai bine de 700 de ani.

Mai multe detalii ...

Tratare lemn acoperiș biserica Jupânești

 Biserica de lemn din Jupânești se aflata in zona Făgetului din Judetul Timis si este renumită pentru unicitatea ei in randul arhitecturii bisericilor de lemn in forma de corabie din spatiul bănățean.  Cândva, sute de biserici dominau cu turlele lor peisajele satelor, însă in timp ele au dispărut rând pe rând. Unele au fost înlocuite cu biserici noi de piatră, altele s-au pierdut odată cu sistematizările austriece, dar peste cele mai multe s-a așternut nepăsarea, abandonul și neglijența umană.

Mai multe detalii ...

Poze Lucrari Referinta

Biserica medievala Strei, Jud. Hunedoara secol XIII Biserica de lemn din Breb, are cel mai vechi turn din lemn din Romania secol XV Biserica de lemn din Valari, Jud Hunedoara dateaza din sec. al XVI-lea, ceea mai mica biserica de lemn din Romania Biserica de lemn din Jupânesti, Jud Timis dateaza din sec XVIII, biserica in forma de corabie, unica prin materia folosita exclusiv la constructia ei lemnul.

Mai multe detalii ...

Tratare lemn casuta de vacanta

    In cazul de fata al tratarii lemnului utilizat la constructia unei casute de vacanta din zona Sibiului s-au folosit doua solutii Bochemit, fiecare urmarind un scop precis in cadrul actiunii de protejare si decorare a lemnului. Bochemit Opti F transparent si baitul Bochemit Estetik Castan .

Mai multe detalii ...

Curatare lemn innegrit manastirea Bobota

 

Curatarea înnegrelii lemnului utilizat in constructii este o problema care apare în timp, fie ca vrem sau nu. De accea lemnul trebuie tratat si protejat cu o serie de substante care într-un final trebuie sa îi confere constructiei din lemn longevitate si un aspect natural cat mai placut ochiului.

 Situată la granița județelor Sălaj și Satu Mare, mănăstirea Bobota a luat ființă în 13 iunie 2004, când a fost sfințită și piatra de temelie a acestui așezământ monahal. Cu timpul in jur au inceput sa fie construite o serie de anexe din lemn. O astfel de constructie  din lemn este altarul de vara al manastirii Bobota.

Mai multe detalii ...

Tratare lemn acoperiș biserica Breb

 Biserica fost construită în anul 1642, figurand pe lista monumentelor istorice, parte a Parimoniului Național românesc. Edificiul este folosit ca lăcaș de închinăciune de către comunitatea română unită din Breb.

Mai multe detalii ...

Uleiul protector pentru lemn Bochemit Estetik

   Bochemit Estetik este un produs pe baza de ulei si se foloseste pentru decorarea si protejarea lemnului impotriva efectelor razelor ultraviolete. Produsului Bochemit Estetik prelungeste viata lemnului la exterior si interior, patrunzand adanc in fibra lemnului tratat.

Mai multe detalii ...

Curatare lemn innegrit cabana bustean rotund

 
  Bochemit Antimucegai este un produs lichid, gata preparat, folosit la indepartarea mucegaiului de pe orice suprafata si curatarea elementelor de lemn. Reda culoarea lemnului care a stat neprotejat in ploaie si soare. Este una dintre cele mai eficiente solutii pentru curatarea lemnului si antimucegai disponibile. 

Mai multe detalii ...

Tratare lemn acoperiș biserica Vălari

 Produsul Bochemit Forte Profi este o substanţă profesională concentrată cu proprietaţi de fungicid și insecticid utilizată în vederea protejării pe termen lung a lemnului impotriva insectelor și a ciupercilor dăunătoare lemnului. Bochemit Forte Profi protejează de asemenea lemnul tratat atat în contact cu solul sau cu apa dulce.

Mai multe detalii ...

Tratare lemn restaurant din bustean rotund Valea Avrigului

  Bochemit Antiflesh este un concentrat cu eficienta tripla, cu efect preventiv fungicid si insecticid, destinatcresterii rezistentei la foc a lemnului. Este indicat pentru tratarea elementelor de lemn din compunerea constructiilor si a altor materiale pe baza de lem din interiorul cladirilor. 

Mai multe detalii ...

Dăunitorii lemnului - ciupercile

 Identificarea sursei de daune la care este supus materialul lemnos din casa dvs vă poate oferi o imagine semnificativă asupra naturii și gravității daunelor cu care vă confruntați precum si posibilitatea combaterii acestor pericole. In randurile de mai jos vom face o scurtă prezentare a pericolelor la cere este  expus lemnul respectiv ciupercile si insectele xilofage.

Mai multe detalii ...

Dăunatorii lemnului - insectele xilofage

 Insectele xilofage, sunt insectele care atacă şi distrug lemnul, larvele săpand canale pentru adăpost şi hrană. Se inmulțesc cu precădere in condiții de frig şi umezeală iar elementele de construcții din lemn, piese de mobilier etc. pot fi distruse ireversibil dcă nu se iau măsuri la timp.

Mai multe detalii ...

Tratament preventiv industrial casute pt export

 QB Profi de la Bochemit este un produs destinat protecţiei de suprafaţă, impregnării în semi-profunzime şi profunzime a lemnului, a structurilor de acoperiş și a altor elemente din lemn folosite în lucrările de construcție și reconstrucție atât în ​​interior cât şi exterior. Acesta oferă lemnului protecţie pe termen lung împotriva ciupercilor (inclusiv Serpula Lacrymans), mucegaiului şi insectelor dăunătoare lemnului. După uscarea suprafețelor tratate se pot aplica produse de finisare.

Mai multe detalii ...

Protectie preventiva trunchi rotund lemn

 Produsul Bochemit Opti F este o substanţă profesională concentrată cu proprietaţi de fungicid și insecticid utilizată în vederea protejării pe termen lung a lemnului folosit la constructii impotriva insectelor și a ciupercilor dăunătoare lemnului. 

Mai multe detalii ...


DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0374 461 460
Mail: contact@deposib.ro
Web: https://www.deposib.ro
Web: https://www.bochemit.ro

 

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Soluționarea Alternativă a Litigiilor