Despre Noi :

Deposib Expert SRL  

DEPOSIB EXPERT este o companie specializata pe distributia si comertul online de solutii profesionale pentru tratamentul lemnului.
DEPOSIB EXPERT va ofera din import Cehia, solutii profesionale marca Bochemit, pentru tratarea si protectia lemnului impotriva focului, mucegaiului, ciupercilor si insectelor daunatoare lemnului.

Bochemie 


Bochemie a.s. este un renumit furnizor la nivel mondial al celor mai adecvate soluţii pentru activităţi şi domenii precum:

 • IGIENĂ ŞI DEZINFECŢIE
   cu o experienţă în domeniu de mai bine de opt decenii, in producerea produselor pentru igiena şi dezinfecţia profesională, programe complete de dezinfectare, service şi consultanţă.
   
 • PREPARATE FUNGICIDE PENTRU CONSTRUCŢII CIVILE
  dispunem de o expertiză variată în dezvoltarea şi vânzarea produselor pentru tratarea materialelor lemnoase utilizate în domeniul construcţiilor, dar şi a altor materiale de construcţii împotriva dăunătorilor biotici. Succesul produselor noastre este confirmat continuu de interesul sporit din partea beneficiarilor, nu numai din Republica Cehă, dar şi din străinătate.
   
 • COMPONENTELOR PENTRU ACUMULATOARE INDUSTRIALE (English)
  avem o îndelungată tradiţie, de mai mult de 60 de ani, în domeniul producţiei componentelor pentru acumulatoarele alcaline Ni-Cd şi Ni-Fe pentru uz industrial. Bochemie a.s. are o colaborare excelentă cu prestigioase instituţii de cercetare, precum sunt ÚACH- Academia de ştiinţe, CLAIO din Poznan şi ÚETE-FEKT VUT din Brno.
 • TRATAREA SUPRAFEŢELOR METALICE (English)
  ne-am dezvoltat permanent afacerea pe piaţa B2B pe plan mondial în domeniul debarasării ţundrelor produselor lungi din inox. Produsul principal este FEROPUR™. El reprezintă baza tehnologiei unice de decapare a oţelurilor şi aliajelor inoxidabile în procedura topiturii reducătoare. Un alt produs de cea mai bună calitate este clorura de zinc, utilizată în timpul procedurii zincării la cald.
   
 • TEHNOLOGII DE RECICLARE A PERCLORATULUI DE AMONIU
  Bochemie a.s. a dezvoltat o tehnologie unică pentru prelucrarea combustibilului expirat provenit de la rachete. Acest combustibil reprezintă materia primă pentru fabricarea, reciclarea percloratului de amoniu. Datorită acestei tehnologii sunt economisite resurse naturale È™i energetice importante. Tehnologia respectă cele mai stricte cerinţe de mediu, în condiţiile în care nu rezultă deşeuri lichide sau solide. Este sigură pentru oameni şi mediu.

În ultimii ani firma a propus inovaţii eficiente pentru ocrotirea mediului înconjurător şi diminuarea consumului resurselor energetice, soluţii extrem de apreciate de partenerii noştri.

UNDE SUNTEM:

Bochemie a.s. are sediul social în Bohumín, aşa cum şi-au dorit fondatorii societăţii, la un nod important de cale ferată, dar şi în apropierea autostrăzii Praga-Žilina şi Varşovia-Viena. Susţinem de mai bine de un deceniu politicile de ecologizare pentru zona industrială Ostrava-Karvina prin oferirea unor soluţii şi proceduri tehnice menite a proteja viaţa oamenilor şi calitatea mediului înconjurător.

Am profitat de apropierea teritorială de Polonia şi Slovacia pentru a ne dezvolta parteneriate avantajoase. Angajaţii noştri, de a căror cultură generală şi profesională suntem mândri, au reuşit să crească cota de piaţă a firmei în Europa Centrală, mai ales în domeniul preparatelor dezinfectante şi fungicide. În paralel ne desfăşurăm activitatea şi pe alte pieţe, având parteneri de încredere în domeniul materialelor pentru acumulatoare şi tratarea suprafeţelor metalice. Prin intermediul percloratului de amoniu reciclat, societatea Bochemie şi-a dezvoltat afacerile primind propuneri de colaborare din partea unor firme prestigioase.

ISTORIE:

Firma Bochemie are 400 de angajaţi şi o cifră de afaceri anuală estimată la un miliard de coroane cehe.

Suntem o firmă cu o tradiţie de peste 100 de ani. Din gama extrem de variată a produselor obţinute de-a lungul timpului amintim Aspirina şi Zaharina, obţinute în laboratoarele noastre în perioada interbelică. În deceniile care au urmat firma noastră a realizat Cloramina, iar din anii şaptezeci am lansat unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate produse, SAVO (astăzi în portofoliul lui Unilever, proprietarul multor mărci cum sunt de ex. Domestos, Cif, Rama etc.).

Privatizarea din anii nouăzeci a determinat o reevaluare instituţională. Retehnologizarea liniilor de producţie şi susţinerea activităţilor de cercetare şi dezvoltare au adus firmei Bochemie recunoaşterea internaţională.

Am lărgit portofoliul şi am reuşit să intrăm pe pieţele externe, atât prin intermediul produselor noastre, dar şi prin achiziţionarea unor firme locale. Strategia noastră a făcut din Bochemie un holding extrem de puternic, transformând-o dintr-o societate cu răspundere limitată într-o societate pe acţiuni.

UNDE NE ÎNDREPTĂM:

Vânzarea mărcii SAVO în anul 2013 firmei Unilever a permis concentrarea strategiei firmei, în special, asupra segmentului B2B.

Ne propunem să aplicăm expertiza noastră recentă în domeniile de activitate tradiţionale pentru firma Bochemie, dar şi să susţinem cercetarea şi dezvoltarea proiectului „green economy“.

Experienţa dobândită în reciclarea combustibilului provenit de la rachete ne îndreptăţesc să fim optimişti. Am învăţat că voinţa şi răbdarea, alături de expertiza ştiinţifică pot aduce rezultate excelente. 

Deposib este importator oficial al produselor pentru tratarea lemnului Bochemit.

Se pot comanda online de pe www.deposib.ro solutii de ignifugare, anticarii, antimucegai, antifungi, bait lemn.

 

Cu o traditie de peste 110 ani in productia de substante chimice si o experienta de peste 50 ani in producerea de solutii pentru protectia lemnului, Bochemit, este lider pe piata din Europa.

 

Scurta descriere a produselor pentru protectia lemnului:

Bochemit Antimucegai care curata mucegaiul de pe orice suprafata.Curata lemnul innegrit de razele Ultra Violete si intemperii(ploi, inghet dezghet). Solutia antimucegai de la Bochemit se poate comanda la ambalaje de 0,5 L si 5 Kg .

Bochemit Plus I este un produs destinat eradicarii insectelor daunatoare din lemnul atacat. Bochemit plus I este eficient in eliminarea cariilor din lemn, a carabusilor de lemn si a tuturor insectelor aflate in diferite stadii de dezvoltare( ou, larva, nimfa, adult)Este cel mai eficient produs anticarii de pe piata.Bochemit Plus I se comercializeaza ambalat in caistre de plastic la 1Kg si 5 Kg sub forma concentrata fiind necesara diluarea cu 9 parti de apa.

Bochemit Opti F este o solutie profesionala concentrata care se foloseste in tratamentul lemnului nou cu scopul de a preveni aparitia ciupercilor de lemn(fungi), previne aparitia cariilor de lemn si a carabusilor(anticarii). Bochemit Opti F este o substanta concentrata care poate fi aplicata prin stropire pe lemn de brad, pin, stejar etc.Bochemit Opti F este o solutie care aplicata pe lemn protejeaza timp de 10 ani la exterior impotriva intemperiilor.

Bochemit Antiflash este singura solutie de ignifugare de pe Piata din Romania care corespunde standardului European EN135011 si calsei de rezistenta la foc B S1 D0 sau C S1 Do.Solutia de ignifugare Bochemit Antiflash este de tip 3 in 1 si protejeaza lemnul impotriva cariilor de lemn si a fungilor(ciuperci lemn).

Bochemit Forte Profi este un produs concentrat cu uz industrial folosit pentru tratarea lemnului care intra in contact direct cu pamantul si cu apa. Bochemit Forte Profi poate fi folosit in tratamentul acoperisurilor din lemn acoperita cu sindrila sau sita.Ca si lucrari de referinta avem Biserica din Breb Maramures cu cel mai vechi turn de biserica din Romania si Biserica din Valari Hunedoara.La ambele biserici a fost tratat lemnul exterior al acoperisului, prin imersare pentru a oferii protectie pentru 15 ani la tot ce inseamna intemperii( zapada, inghet-dezghet, ploi, UV, etc.)

Bochemit QB Profi este o solutie concentrata folosita pentru tratamentul lemnului in special de catre producatorii de case de lemn. Bochemit QB Profi face protectie lemn impotriva insectelor si ciupercilor.Solutia se poate aplica prin pulverizare, imersare si vacuum.

Bochemit Bluestop este un conservant pentru lemnul proaspat debitat care este foarte umed. Bochemit Bluestop este o solutie care se aplica prin pulverizare pe lemn ud si ofera o protectie pentru aproximativ 3 luni impotriva innegririi lemnului.

Bochemit Estetik este un ulei protector pentru lemn cu rol de colorare a fibrei lemnului.Bochemit Estetik coloreaza lemnul in urmatoarele nuante: Pin, Mahon, Castan, Palisandru si Nuc.Baitul de lemn Bochemit Estetick ofera cel mai bun tratament pentru lemn daca este folosit in combinatie cu solutia de tratare preventiva Bochemit Opti F sau Bochemit Qb Profi.

 

Produsele Bochemit de mai sus pot fi comandate online de pe www.deposib.ro la sectiunea de tratamente lemn, respectiv ignifugare lemn, protejare preventiva, eliminare insecte, solutie antimucegai, uz industrial si baituri lemn.

 

Bochemit Antiflash
Bochemit Antimucegai
Bochemit Opti F
Bochemit Plus I
Bochemit Estetik
Bochemit Forte Profi
Bochemit QB Profi


DEPOSIB EXPERT SRL

Tel: 0374 461 460
Mail: contact@deposib.ro
Web: https://www.deposib.ro
Web: https://www.bochemit.ro

 

AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA CONSUMATORILOR

Soluționarea Alternativă a Litigiilor